Pui pane cu sos de rosii picant

de ianculubita in Pui, 30 Iul 2013 | 3468 vizualizari

 

Caldura,caldura dar trebuie sa ne si alimentam;asa ca ne sculam dimineata devreme iar cand soarele bate in geam,mancarea-i gata!!!(asta e metoda mea)

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe dezosate
  • sare
  • piper
  • cimbru uscat
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ceasca faina alba
  • 1 ceasca pesmet
  • 2 oua
  • ulei pentru prajit
  • 500 g rosii
  • 1 lingurita boia iute
  • 4 cartofi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui pane cu sos de rosii picant:

Pulpele dezosate le portionam in bucati mai mici,le condimentam cu sare si le lasam pe o farfurie;intr-un bol pisam bine usturoiul,adaugam ouale,sare,piper,putin cimbru si amestecam totul;carnea o trecem prin faina,ou,pesmet si punem la prajit in ulei uncins iar dupa ce sunt gata le scoatem pe prosoape de hartie.

Pentru sos,oparim rosiile,le curatam de coaja,le punem intr-un vas taiate,dupa ce au scazut,pasam totul cu blenderul adaugam la piureul rezultat boia,sare,putin cimbru iar dupa cateva clocote rasturnam in sosiera

Intre timp facem si piureul de cartofi dupa reteta clasica pe care o cunoaste toata lumea.

Servim puiul pe farfurie langa piure iar deasupra sos si salata de sezon

Eu va doresc sa aveti pofta,ca-i o mare bunatate!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pane cu sos de rosii picant" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu fulgi de porumb