Pulpa de miel la cuptor

de Angelina_Elena in Oaie, 6 Mai 2013 | 3825 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa de miel
  • 1 pahar vin alb
  • 1 ceasca apa
  • 100 ml ulei
  • 5 catei de usturoi
  • cimbru uscat
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de miel la cuptor:

Spalam pulpa foarte bine in apa rece.

Crestam pulpa de miel, apoi o ungem cu ulei si o condimentam cu sare, piper si cimbru.

Un catel de usturoi ii taiem marunt, iar bucatelele obtinute le vom pune in crestaturile facute.

Punem pulpa intr-un vas termorezistent, adaugam vinul alb, apa si uleiul ramas.

Punem in tava restul cateilor de usturoi intregi, apoi acoperim cu o folie de aluminiu si dam vasul la cuptorul preincalzit pentru 70-80 de minute.

Dupa 30 de minute, intoarcem pulpa pe cealalta parte.

Carnea de miel este facuta bine atunci cand se desprinde usor de pe os.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de miel la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de miel cu ceapa si usturoi verde