Pulpa de porc cu legume la tigaie

de reisnaor_2006 in Mancaruri cu carne, 26 Mai 2015 | 8207 vizualizari

 

Este o mancare simpla, poate banala, dar foarte gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 6 felii de pulpa
  • 400 g legume congelate
  • 2 lg de ulei de masline
  • 50 g de unt
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc cu legume la tigaie:

       Prima data am preparat carnea, am sarat si piperat fiecare bucata si am prajit-o in ulei incins. Separat intr-o tigaie am adaugat uleiul de masline si untul taiat feliute.

       Dupa ce s-a topit untul am adaugat legumele congelate din punga. Amestecam cu o paleta usor si le lasam la foc potrivit sa se caleasca.Cand sunt aproape gata saram, piperam si putem adauga si condimentele care au fost in punga dupa gust. Pofta buna!

TIPS-URI

1

Uleiul de masline nu va lasa untul sa se arda si ii va pastra aroma.

2

Legumele trebuie amestecate usor ptr. ca sa nu se faca terci la sfarsit.

3

Le serviti imediat fierbinti sau reci, sunt la fel de delicioase in ambele cazuri.

4

Putem adauga pentru aroma patrunjel tocat sau busuioc.

5

Legumele nu trebuie dezghetate se pun inghetate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc cu legume la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 08:53

Prăjitura pufoasă cu caise - Super delicioasă și ușor de făcut

pe 10.06 la 09:10

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

pe 09.06 la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de iepure la cuptor cu vin