Pulpa de porc la cuptor

de mihasara in Mancaruri cu carne, 28 Mar 2013 | 5994 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o bucata de pulpa de porc cam de 1.5-2kg.
  • cimbru
  • piper macinat
  • rozmarin
  • mustar
  • ulei
  • 1 foaie de dafin
  • apa
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc la cuptor:

Se spala carnea si se condimenteaza.

Se pune intr-o punga, se leaga si se lasa la firgider pana a doua zi.

Se unge cu mustar pe toate partile, se aseaza intr-un vas termorezistent sau intr-o tava, uns/a usor cu ulei.

Se presara condimente pe toata suprafata ce nu este "lipita" de tava, se adauga morcovi, telina si o jumatate de ceapa.

Turnam apa in tava pana la jumatatea bucatii de carne.

Se baga in cuptorul incins la 250 de grade timp de 30 de minute, dupa care se reduce temperatura la 190 de grade pentru cel putin o ora.

Din cand in cand scoatem tava si stropim bucata de carne cu sosul din tava.

Este gata cand intra usor furculita in carne.

TIPS-URI

1

Se poate servi cu orice fel de garnitura.

2

Eu am servit-o cu morcovii si telina din tava si cu salata de sfecla rosie cu hrean.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

ieri la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

ieri la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

ieri la 08:54

Prăjitura cu foi de napolitană și cremă mascarpone - Rapidă, ușoară și delicioasă

pe 02.10 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]