Pulpa de purcelus la tava

de Constelatialeu in Porc, 8 Sep 2015 | 6750 vizualizari

 

Am zis purcelus,ca a avut decat 40 de kile cu cotet cu tot.Si ce se putea face dintr-o pulpita asa mica decat sa o impanam cu usturoi si sa o bagam la cuptor.

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa de purcelus,cca 2,200 Kg
  • catei de usturoi,sa fie,sa se ajunga
  • ulei de masline
  • sare
  • cimbru
  • 1 pahar cu vin alb
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de purcelus la tava:

Luam pulpita de purcelus o frecam cu sare, adica-i facem masaj bine,apoi facem crestaturi din loc in loc, crestaturi in care bagam cateii de usturoi, apoi stropim cu putin ulei de masline, presaram cimbru.

Asezam pulpita intr-o tava in care am pus hartie de copt,turnam vinul si apoi impachetam pulpita-n hartie de copt.

Dam tava la cuptor,la foc mic, cca 2 ore. Dupa doua ore desfacem hartia de copt si mai lasam cca 1 ora sa se rumeneasca bine.

Daca vrem mai punem si garnitura, daca nu e buna pulpita si fara garnitura,doar cu niste muraturi langa.....

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de purcelus la tava" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi de casă, cu coajă crocantă și miez pufos - Rețeta simplă de post

pe 21.03 la 15:03

Bomboane Bounty - Deliciu rapid din 3 ingrediente

pe 21.03 la 14:02

Mâncare de praz cu orez și măsline - Rețeta gustoasă de post

pe 21.03 la 10:21

Humus clasic - Reteta gustoasa de casa

pe 20.03 la 17:01

Cantuccini cu migdale - Crocanti si deliciosi

pe 20.03 la 16:51

TOP
utilizatori

Rocsi

2285 puncte

oanapl

1086 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

abstract01

400 puncte

vasimur

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc la cuptor cu piure in straturi