Pulpe de pui cu sos de ciuperci si smantana

de Bya Ralu in Pui, 30 Iul 2012 | 6505 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4-5 pulpe de pui
  • 1 borcan de ciuperci
  • 2-3 linguri smantana
  • 1/2 cutie rosii in bulion
  • ulei masline
  • vin alb
  • 1 morcov
  • piper alb,sare,boia dulce,busuioc
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu sos de ciuperci si smantana:

Pulpele de pui se pun la fiert timp de 15-20 minute, se scot intr-un castron si se condimenteaza. Le adaugam intr-un ceaun cu putin ulei de masline sa se prajeasca putin.

Separat se pun la calit ciuperciile cu morcovul dat pe razatoare, se pune sare si piper si se lasa 10 minute. Intr-un wok adaugam pulpele de pui si ciupercile. Se adauga zeama de la supa formata din fierberea pulpelor de pui, cat sa acopere si se lasa la foc mediu la fiert. Adaugam si rosiile in bulion, iar cand e aproape gata se pun lingurile de smantana si se amesteca usor.

Se serveste cu piure de casrtofi sau alta garnitura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu sos de ciuperci si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de pui