Pulpe de pui fragede la tigaie

de Caty in Pui, 20 Iul 2022 | 11512 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 pulpe de pui
  • 2 cepe mari
  • 3 căței de usturoi
  • 100g unt
  • 1 lingura ulei
  • 1/2 linguriță boia dulce de ardei
  • Sare, piper
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui fragede la tigaie:

Am curățat și spălat pulpele, le-am dezosat și le-am pus în tigaia unsa cu 1 lingura ulei.
Am presărat boiaua, piperul, am pus ceapa tăiată rondele deasupra pulpelor, untul și usturoiul zdrobit. Am pus putina sare, capacul și am lăsat pe foc mic 30 minute. Am gustat puțin sos și a mai fost nevoie de sare. Le-am întors și le-am mai lăsat 20-25 minute sub capac. Nu am adăugat apa și totuși am avut suficient sos gustos.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui fragede la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada de pui cu fenel si piure de cartofi