Pulpe de pui imbracate in Kaiser si ciuperci la cuptor

de adela1981 in Pui, 2 Sep 2012 | 8252 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe de pui ( ciocanele )
  • 6 felii Kaiser ( 100 gr )
  • sare, piper boia de ardei
  • 250 gr ciuperci
  • 4 catei de usturoi
  • 30 ml ulei
  • 100 ml vin alb
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui imbracate in Kaiser si ciuperci la cuptor:

Pulpele de pui se curata,  se spala si se sterg de apa. Se condimenteaza cu sare, piper si boia de ardei , apoi se invelesc in Kaiser si se prind cu scobitori. Se unge un vas termorezistent cu ulei , se aseaza pulpele, asezam ciupercile spalate, presaram usturoiul  si turnam vinul.   Acoperim cu o hartie de copt si introducem in cuptorul incalzit. Se lasa 20 minute , apoi se ia hartia si se mai lasa 15-20 miute pana ce se rumenesc. Stropiti din cand in cand cu zeama. Asta este tot, noi am servit cu piure de cartof si salata de zezon.  Delicios!!! Pofta mare!!!  

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui imbracate in Kaiser si ciuperci la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui in crusta crocanta de mustar