Pulpe de pui la tigaie

de Gherca Daniela in Pui, 25 Noi 2015 | 19928 vizualizari

 

Un pranz rapid si bun!
‪#‎gatescpentruocarte‬

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe superioare de pui
  • 2 cepe
  • 4 catei de usturoi
  • 2 linguri pasta de tomate picanta
  • 2linguri bulion
  • 200ml apa
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • ulei pentru prajit
  • patrunjel verde
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui la tigaie:

Pulpele le curatam, spalam si le crestam, apoi le condimentam cu sare, piper, si boia dulce.

Intr-o tigaie punem uleiul, iar cand s-a incins prajim pulpele pe ambele parti, dupa care adaugam ceapa taiata jullien si 2 catei de usturoi taiati marunt cu ajutorul unui cutit, le calim putin cateva minute.

Intr-un bol punem apa impreuna cu pasta de tomate si bulionul si le dizolvam, apoi turnam peste pulpe in tigaie. Lasam sa fiarba la foc mic, pana scade toata apa, amestecand din cand in cand. In ultimele minute punem si restul de usturoi pisat, mai amestecam putin si stingem focul.

Scoatem pulpele pe o farfurie si presaram patrunjel verde. Se servesc cu mamaliguta si muraturi sau o salata si o garnitura langa, oricum sunt delicioase!

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de tocanita de pipote si inimi, o mancare gustoasa si economica