Pulpe dezosate cu cascaval Delaco si carnati de casa afumati

de reisnaor_2006 in Mancaruri cu carne, 17 Dec 2014 | 5857 vizualizari

 

Noua ne place foarte mult si este foarte usor de facut.

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe dezosate
  • 4 bucati de carnati de casa afumati
  • 4 felii de cascaval Delaco
  • sare
  • piper
  • Garnitura:
  • 4 cartofi potriviti ca marime
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe dezosate cu cascaval Delaco si carnati de casa afumati:

Pulpele dezosate le saram si piperam pe ambele parti.Carnatul il prajim putin in tigaie in care am pus 3 lg de ulei curat.Pe fiecare bucata de pulpa punem o felie de cascaval,o bucata de carnati,o rulam si o prindem cu un betisor de frigarui.

In tava cuptorului tapetata cu hartie de copt asezam rulourile peste care le-am stropit cu uleiul in care am prajit carnatii  si cartofii care i-am curatat si taiat.Saram cartofii si d-am tava la cuptor la 200 de grade pana se rumenesc rulourile.Pofta buna.  

TIPS-URI

1

putem umple rulourile cu ce dorim

2

cartofii ii putem taia in bucati mai mari

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe dezosate cu cascaval Delaco si carnati de casa afumati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 700 lei
1499.99 lei
799.99 lei

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei

COMENTARII (21)

jolygina 1

18.12.2014, 09:59

anca_rm 1

18.12.2014, 11:35

reisnaor_2006 1

18.12.2014, 20:37

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]