Racituri de pui

de Geanina87 in Aperitive / Garnituri, 9 Mar 2012 | 5251 vizualizari

 

Mie imi plac foarte mult raciturile si le fac de cate ori am ocazia.

 

INGREDIENTE

  • carne de pui (pulpe sau piept)
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • telina
  • mazare (din conserva)
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 plic de gelatina (pt 500 ml zeama)
  • sare
  • 1 ou pt decor (optional)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Racituri de pui:

Punem carnea la fiert. Spumuim bine, dupa care adaugam morcovii, ceapa si telina intregi. Dupa ce totul este fiert bine, adaugam usturoiul pisat si oprim focul. Potrivim de sare. Ceapa se scoate si se arunca, iar cu gelatina se procedeaza conform instructiunilor de pe plic.

Scot carnea si o desprind de pe os. Clatesc cu apa rece bolurile in care urmeaza sa pun raciturile si incep prin a aseza mai intai o felie de ou fiert, morcovul taiat rondele, mazarea, carnea si apoi zeama. Decorul difera de la o imaginatie la alta. Se dau raciturile la rece, iar dupa ce se incheaga se rastoarna pe o farfurie pt a avea un aspect mai placut. 

TIPS-URI

1

Eu nu strecor niciodata raciturile si totusi ies destul de limpezi!

Daca ti-a placut reteta noastra "Racituri de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

MIUTA 1

09.03.2012, 16:41

Foarte bune

Rocsi 1

09.03.2012, 19:49

Preferatele mele sunt astea de pui!!!

bubulina44 1

22.03.2012, 15:50

Le ador! Arata super si cred ca au fost delicioase!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piftie de pui