Piftie de pui

de pity19 in Aperitive / Garnituri, 24 Iun 2014 | 3828 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe intregi de pui
  • un plic gelatina praf
  • 2 lingurite praf de usturoi
  • sare , piper , vegeta
  • 100 ml apa pentru gelatina
  • apa pentru fiert pulpele
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftie de pui:

Incepem prin clatirea pulpelor;

Le punem intr-o oala  , punem apa cat sa acopere carnea si dam la fiert ;

Lasam sa fiarba pana se da jos carnea usor de pe os ;

Cand au fiert , scoatem pulpele si le lasam la racit ;

Dam jos carnea de pe os si o rupem marunt ;

In apa in care au fiert pulpele adaugam usturoi , vegeta , sare , piper si turnam peste carne ;

Gelatina o amestecam cu apa si lasam sa stea asa cca 8-10 minute ;

Dam gelatina amestecata cu apa la foc mic , lasam cca 5 minute si turnam peste carne ; Dam la frigider pana aceasta s-a intarit!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piftie de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei

COMENTARII (4)

Valyvalentyna 1

24.06.2014, 18:58

Rocsi 1

24.06.2014, 20:18

Buna

- Andreea - 1

26.06.2014, 08:39

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Racituri de pui