Reteta de preparare a papanasilor

de ralu_river in Dulciuri, 12 Noi 2012 | 3987 vizualizari

 

 Reteta de preparare a papanasilor

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 500 gr branza de vaci
  • 100 gr zahar
  • 2 oua
  • 1/4 lgt bicarbonat
  • 200 gr faina
  • smantana
  • esenta vanilie
  • dulceata
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor:

Reteta de preparare a papanasilor

Se amesteca branza cu bicarbonat si cu zahar. Se adauga ouale, vanilia, apoi faina. Se amesteca scurt cu mixerul ca sa se omogenizeze bine. Se incinge o tigaie cu mult ulei, se formeaza bile din aluat de marimea unui pumn, se strapunge bila cu degetul in centru si se da prin faina, dupa care se prajesc papanasii pe ambele parti, circa 5 minute.

Se servesc cu smantana si dulceata. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]