Reteta delicioasa de parjoale moldovenesti din piept de pui

de Miha in Pui, 9 Mai 2009 | 30977 vizualizari

 

Parjoalele moldovenesti din piept de pui sunt un fel de mancare traditionala din Moldova, apreciat pentru simplitatea si savoarea sa.
Pentru aceasta Reteta delicioasa de parjoale moldovenesti din piept de pui, ai nevoie de urmatoarele ingrediente: 

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Reteta delicioasa de parjoale moldovenesti din piept de pui
  • 1 piept de pui
  • 1 ceapa
  • 2-3 catei usturoi
  • 1 cartof
  • 1 ou
  • patrunjel verde
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta delicioasa de parjoale moldovenesti din piept de pui:

Cum se prepara Reteta delicioasa de parjoale moldovenesti din piept de pui

Cartoful l-am dat pe razatoarea mica,l-am stors bine de zeama,apoi l-am amestecat la robot cu restul ingredientelor.

Cu mana umeda se formeaza parjoalele,dandu-le forma mai lunguiata la un capat,forma frunzei de visin.

Se tavalesc prin faina sau pesmet si se prajesc in uleiul bine incins.

Pentru cand dispuneti de mai mult timp se poate incerca varianta prajirii fara ulei,la cuptor. ;)

Se servesc cu piure de cartofi.

Incearca si reteta de Chiftele din carne tocata de vita pe care le poti servi cu un Piure de cartofi cremos si pufos

Iti recomandam si reteta de Chiftele frantuzesti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta delicioasa de parjoale moldovenesti din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

Oana 1

24.06.2009, 10:58

Miha, am facut parjolute O nebunieee! Doar ca eu am pus si un morcovel ras si marar. Si le-am tavalit doar prin pesmet Mama, dar ce bune sunt

Miha 1

27.07.2009, 01:59

Doina,le pui intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura din piept de pui cu cascaval si garnitura de fructe – rulou