Risotto cremos cu piept de pui aromat

de ala_oancea in Pui, 10 Dec 2009 | 10093 vizualizari

 

Ceva delicios .... ;)

 

INGREDIENTE

  • 1/2 borcan cascaval marinat (http://bucataras.ro/retete/2218/cascaval_marinat.html)
  • 2 bucati piept de pui
  • 1 cana orez
  • 30 gr unt
  • 30 gr parmezan
  • 2 linguri smantana
  • delikat, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Risotto cremos cu piept de pui aromat:

Se toarna uleiul aromat in tigaie si se prajeste pieptul de pui taiat felii, pe ambele parti pana se rumeneste. Se aseaza apoi pe fiecare felie cate 2 cubulete de cascaval si cate o felie de rosie si se baga la cuptor pana se topeste cascavalul.

In alta tigaie se topeste untul, se adauga usturoiul marinat tocat marunt, apoi orezul. Se amesteca bine si se adauga delikat si apoi o cana de apa. Se lasa la fiert, iar cand apa scate se mai adauga cate o cana de apa, in total 3 cani de apa pentru una de orez. Cand orezul este fiert, se pipereaza, se adauga smantana si parmezanul ras si se amesteca bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Risotto cremos cu piept de pui aromat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

ala_oancea 1

14.12.2009, 08:57

Va multumesc Irina, mai adaptam si noi retetele Daca nu seamana a risotto, sa fie atunci doar orez cremos

elena1988 1

15.03.2011, 14:18

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cordon Bleu