Rosii la borcan cu usturoi si busuioc

de Mitinita in Conserve, 21 Oct 2011 | 6440 vizualizari

 

Brandusa m-a facut foarte curioasa cand a postat reteta la ea pe blog, deci a trebuit sa o incerc. Recunosc ca am avut oarecum reticente de aceea am pus numai un borcan. Prima data,fiindca a mai urmat o data si inca o data. De fapt de cate ori am luat rosii din piata am tot pus cateva borcane.

 

INGREDIENTE

  • rosii
  • un catel de usturoi ptr un borcan
  • frunze de busuioc proaspete
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii la borcan cu usturoi si busuioc:

Se taie rosiile spalate si uscate in 4.

Se aseaza in borcane,fara a le presa in jos.

La sfarsit se adauga usturoiul taiat felii si frunzele de busuioc.

Se da la dunst intre 15-30 de minute (chiar am uitat sa cronometrez). Se lasa sa se raceasca in apa,eventual se pot acoperi cu o patura.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii la borcan cu usturoi si busuioc" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (17)

MotanLaOale 1

22.08.2013, 17:07

babi5 1

05.09.2014, 18:03

nuky 1

21.08.2016, 12:21

A desfacut cineva totusi vreun borcan sa ne spuna cum sunt,cum se pastreaza si la ce se folosesc.Cu stima, astept sa raspunda cine a facut

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosari in sos tomat