Rulada

de yammy in Prajituri, 22 Mai 2009 | 25567 vizualizari

 

Clasicul pandispan umplut cu finetti :)

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 linguri faina
  • 4 linguri zahar
  • esenta de vanilie
  • dulceata/finetti/budinca/crema
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada:

-frecam galbenusurile cu zaharul 

-batem albusurile spuma

-punem galbenusurile cu zaharul peste albusurile spuma, faina si esenta , mixam

-punem compozitia intr-o tava tapetata cu ulei si unsa cu faina,

-punem tava in cuptor la 175 de grade, si o lasam cam 10-15 min

-dupa ce o desprindeti usurel din tava o rasturnati pe un prosop umed

-se lasa la racit

-se umple cu dulceata/finetti/budinca/crema sau orice vreti

-se ruleaza usor

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

yammy 1

23.05.2009, 21:29

Bunica eu intodeauna folosesc hartie de copt, dar uleiul si faina e in situatii cand raman fara

Adele 1

17.07.2014, 15:06

Rahela Velicu 1

10.04.2016, 21:35

Nu am facut niciodata cu finetti, o sa fac data viitoare

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]