Rulada din carne tocata

de Lau in Porc, 26 Iun 2013 | 25606 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata de porc
  • 2 oua
  • 2 linguri pesmet
  • jumatate de paine veche
  • patrunjel verde
  • 1 capatana de usturoi
  • sare si piper
  • Umplutura 1
  • 150 g cascaval
  • ardei rosu
  • morcov
  • ciuperci
  • fasole verde
  • umplutura 2
  • 150 g cascaval
  • 4 oua
  • 300 g legume mexicane
  • sunca
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din carne tocata:

Painea o inmuiem in apa si o scurgem bine,

Intr-un vas adaugam carnea,painea,si restul de ingediente,condimentam cu sare si piper dupa gust,

Pe o folie de aluminiu intindem 1/2 din compozitie(cu mana umeda sau cu sucitorul uns cu ulei)

Peste stratul de carne adugam cascavalul ras,legumele(fierte inainte) si cu ajutorul foliei rulam( avand grija ca sa nu rulam cu tot cu folie:))

Pentru a 2 rulada am fiert ouale in apa cu sare,

Legumele le-am fiert dupa care cu blenderu le-am pisat,am adaugat cascavalul ras si sare si piper dupa gust

Am intins un strat de carne pe folia de aluminiu,deasupra la carnea am intins un strat de legume,adaugam sunca taiata si ouale pe margine,cu ajutorul foliei rulam,

Asezam in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul incalzit pana se rumeste frumos,

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din carne tocata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crochete italiene

de RODIMUR 8

ieri la 00:41

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

pe 03.10 la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

pe 03.10 la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

pe 03.10 la 08:54

Prăjitura cu foi de napolitană și cremă mascarpone - Rapidă, ușoară și delicioasă

pe 02.10 la 10:58

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]