Rulouri cu branza sarata

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 12 Mai 2011 | 16313 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi placinta
  • 400g branza telemea de oaie
  • 400g branza de vaci
  • 2 oua
  • ulei pentru uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu branza sarata:

File de placinta se lasa la dezghetat.

Branza telemea se rade si se amesteca cu branza de vaci.

Se adauga ouale si se amesteca bine.

Se intinde o foaie de placinta si se unge cu pensula cu ulei.

Se pune intr-o margine 3 linguri de compozitie.

Se indoaie foaia peste compozitie, se indoaie si marginile inauntru pe lungime ingustandu-se putin. (vezi foto)

Se ruleaza pe toata lungimea si se pune intr-o tava unsa cu ulei.

Cand sunt gata toate se ung cu ulei si se introduc in cuptorul preincalzit (30 minute) pana se rumenesc frumos.

Se mai pot unge cu ulei intre timp.

Se scot din cuptor si se servesc calde sau reci.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu branza sarata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri cu carnati