Rulouri "imbracate"

de diaconta in Pui, 30 Oct 2010 | 6137 vizualizari

 

Doar eu puteam sa le zic asa ...da' chiar nu stiu cum sa le "strig".

 

INGREDIENTE

  • 300 gr Carne tocata de pui
  • 4 felii piept de pui
  • 7 felii de sunca
  • 250 gr cascaval
  • 1 morcov fiert
  • bacon felii
  • condimente pentru pui
  • piper
  • usturoi
  • 2 oua
  • pesmet
  • verdeata

   

Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri "imbracate":

Se condimenteaza carnea de pui.La cea tocata se mai adauga putin piper si usturoi.

Cascavalul si morcovul se taie fasii lungi.

Pe felia de sunca se aseaza doua bucati de cascaval si o felie de morcov,se face un rulou care se "imbraca" in carne tocata.

Se bat cele doua oua si pe o farfurie se pune pesmet.Rulourile obtinute se trec prin ou,pesmet si iarasi prin ou.

La fel procedam si cu bucatile de piept de pui.

Le asezam frumusel intr-o tava tapetata cu hartie de copt.Deasupra presaram cazcaval razuit pe razatoare cu gauri mari.

Doua dintre feliile de piept de pui le-am infasurat in bacon.

Se pun in cuptorul incins la 180 de grade pentru 40 de minute.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri "imbracate"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

Julie 1

04.11.2010, 18:55

Si mie imi place!

ionix 1

04.11.2010, 18:57

eu vreau

diaconta 1

04.11.2010, 22:28

Roberta ,sunt bune rau Julie iti dau,dar nu arata nici pe departe ca si ale tale Ionixule

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crochete italiene

de RODIMUR 8

ieri la 00:41

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

pe 03.10 la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

pe 03.10 la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

pe 03.10 la 08:54

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]