Rulouri reci si acre cu ou

de housy in Aperitive / Garnituri, 12 Ian 2011 | 9627 vizualizari

 

mare ajutor primit din partea lui Florinu si lu' mami

 

INGREDIENTE

  • 10 felii sunca de pui
  • 2 castraveciori murati
  • 3 bucati gogosari la otet
  • 2 oua fierte tari
  • 10 felii branza topita
  • 3 cremvrusti pui 
  • mac
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri reci si acre cu ou:

 

  • - cremvrustii se taie in 3
  • - castraveciorii murati si gogosarii se taie felii
  • - ouale fierte se feliaza cu aparatul
  • - peste felia de sunca se aseaza felia de branza topita, iar pe mijlocul feliei se pun, una langa alta, oul, castravetele, gogosarul si cremvrustiul, dupa care se releaza cat se poate de strans 
  • - rulourile se pun pe un platou cu cartea ce se suprapune in jos, astfel incat greutatea sa apese pe ea, pentru a se fixa
  • - se dau la rece o noapte, acoperite cu o folie de alimente
  • - inainte de servire, se taie fiecare rulor in 2-3 bucati, pe diagonala.

                        Incercati si voi! Infrumuseteaza platoul de aperitive!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri reci si acre cu ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

kamy 1

13.01.2011, 16:53

ce bine arata

cismaru_nicoleta 1

16.01.2011, 14:00

Cand am vazut poza ma gandeam ca ti-a luat o zi intreaga sa le prepari,iar acum nu imi vine sa cred cat de repede pot fi gata aceste delicii,arata uimitor de bine

Bya Ralu 1

17.09.2012, 20:42

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de mucenici moldovenesti - Pufosi si buni

de laura_n 7

la 11:51

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose cu branza topita si cabanos