Salau in crusta de parmezan

de vero_closca in Salau, 18 Oct 2010 | 9400 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg file de salau
  • 200g parmezan ras pe razatoarea mare
  • 1 ou
  • putina faina
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • ulei pt prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salau in crusta de parmezan:

se presara pestele (spalat si uscat) cu sare si piper si se trece prin faina apoi prin oul batut bine cu sare,piper si cimbru apoi prin parmezan.

se prajeste in ulei incins pe ambele parti pana capata o culoare aurie.se scoate pe hartie absorbanta.se serveste cald cu salata de varza sau ce salata iti place mai mult.

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salau in crusta de parmezan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salau cu rosii , praz si masline