Salau pane cu cimbrisor lamaiat

de mihaelar63 in Salau, 14 Iun 2014 | 3888 vizualizari

 

Am folosit salaul pane ca aperitiv . Daca se pune langa el o garnitura poate fi luat si ca masa principala .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg salau
  • 100 gr faina alba
  • sare
  • piper
  • 2 oua
  • 2 linguri lapte
  • 1 lingura cimbrisor lamaiat tocat
  • ulei pentru prajit
  • rosii, castraveti,lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salau pane cu cimbrisor lamaiat:

Salaul se curata , se spala si se feliaza bucati .

Sarati si piparati pestele .

Se sparg doua oua care se bat bine cu lapte , sare si cimbrisor tocat.

Pestele se da prin faina alba . Scuturati bine de surplusul de faina .

Salaul se trece prin oul batut si se prajeste in ulei incins pe ambele parti .Se scoate pe un servetel de hartie care va absorbi surplusul de ulei .

Serviti salaul pane cu cimbrisor alaturi de legume proaspete si lamaie

TIPS-URI

1

Daca aveti oua de casa , spargeti separat fiecare ou pentru a le verifica prospetimea .Albusul trebuie sa fie clar si galbenusul sa nu se imprastie , sa aiba o culoare frumoasa si omogena galben-portocalie .

Daca ti-a placut reteta noastra "Salau pane cu cimbrisor lamaiat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Peste imbatat