Saramura de pui

de vero_closca in Pui, 24 Mar 2010 | 10993 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1-1,5kg pui(pulpe,ciocanele)
  • 50ml ulei
  • 800g rosii in bulion
  • 1 ardei iute
  • 20g zahar
  • 50g usturoi
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saramura de pui:

pui la inabusit puiul intr-un ceaun sau cratita cu fundul gros.dupa ce s-a rumenit scoti puiul si in uleiul ramas adaugi rosiile decojite si le calesti 10 minute.adaugi zaharul,piperul,sarea,ardeiul iute(optional) si usturoiul taiat feliute.dupa un clocot adaugi puiul si mai tii pe foc 1-2 minute.
servesti cu mamaliguta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de mancare de mazare cu piept de pui in sos de tomate