Sarmale

de serenyti in Porc, 13 Mar 2013 | 3613 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de porc tocata
  • o cana si jumatate de orez
  • 4 cepe mari
  • o lingurita sare
  • boia
  • secretul gustului
  • piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale:

Taiem  cepele marunt.Carnea se amesteca cu orezul,pe urma punem ceapa si restul ingredientelor.Se amesteca toate si se invelesc in foi de varza.Pe  fund la oala in care vrem sa le fierbem asezam varza taiata marunt si o bota de marar.Pe urma aranjam sarmalele.In apa in care le fierbem adaugam o lingurita de sare.Cand sunt fierte pe jumatate adaugam bulion.

Lasam la foc mic pana sunt bine fierte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

ieri la 10:04

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

pe 14.10 la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]