Shaorma de rata

de Bucataras Diana in Rata, 12 Ian 2017 | 3987 vizualizari

 



Pentru ca mi-a ramas niste ratoi la cuptor, m-am gandit sa il reciclez :D Si a iesit ceva bunn :)

 

INGREDIENTE

  • 4 lipii
  • 4 cartofi medii
  • resturi friptura de rata
  • cateva frunze de varza murata
  • cateva frunze de salata verde
  • 1 fir praz
  • maioneza
  • ketchup de mere
  • usturoi
  • sare
  • cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Shaorma de rata:

Curatam, taiem cartofii pai si ii punem la prajit in untura de rata. Cat se prajesc cartofii, curatam si zdrobim usturoiul, taiem friptura fasiute, tocam prazul rondele, tocam varza si daca nu am pregatit maioneza dinainte, acum este momentul sa o pregatim asa: http://www.bucataras.ro/retete/maioneza-rapida-80717.html. Cand sunt gata cartofii, ii saram, incalzim un pic lipia, o ungem cu maioneza amestecata cu usturoi, asezam cateva frunze de salata, pe care le ungem cu ketchup de mere (gasiti aici reteta: http://www.bucataras.ro/retete

/ketchup-cu-mere-80288.html). Adaugam fasiute de friptura, rondele de praz, cartofi prajiti, o lingurita de maioneza si una de ketchup, varza tocata si presaram cimbru. Rulam lipia si eventual o prindem cu o scobitoare ca sa nu se desfaca. Daca este cazul, mai incalzim un pic shaorma si servim cu un pahar de vin rosu. Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

eu fac shaorma de cate ori imi raman resturi de friptura de orice fel

Daca ti-a placut reteta noastra "Shaorma de rata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Rata pe varza