Sirop de catina

de Panacris in Sirop / Compot, 8 Oct 2012 | 7343 vizualizari

 

Laura uite si varinta mea ptr siropul de catina. >:D< Catina este considerata un bun antiinflamator, cicatrizant, antibiotic, astringent, anticancerigen. Ea este indicata si pentru tratarea afectiunilor ficatului, splinei si rinichilor.

 

INGREDIENTE

  • pasta de catina 1000 ml,
  • miere de salcam 1000 ml,
  • tincutura de propolis 20 ml.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sirop de catina:

Pasta de catina, (eu am achizitionat-o de curand de pe site/ul www. fructenaturale.ro), se amesteca energic cu mierea si tinctura de propolis. Se pune in sticle de culoare inchisa si se tin la frigider. Se ia cate un paharel de amestec de catina, dimineata pe stomacul gol. Mai multe informatii despre acest fruct minune gasiti aici http://www.formula-as.ro/2005/698/forma-maxima-19/secretul-iernii-usoare-catina-6617

Daca ti-a placut reteta noastra "Sirop de catina" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]