Slaninuta cu boia

de mihaelar63 in Mezel de casa, 14 Ian 2010 | 13784 vizualizari

 

dupa Craciun fiul meu care nu mananca grasimi imi spune :,, mama am mancat la colindat o slanina cu boia .... , tu de ce nu faci ?'' pai atunci hai sa facem !!!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg slanina cruda cu soric
  • 1 caciulie de usturoi
  • sare
  • piper
  • boia
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Slaninuta cu boia:

  1. spalati slanina si o increstati .
  2. o puneti la fiert cu usturoiul taiat feli  si sare [reteta spune sa pui mujdei de usturoi dupa ce o scoti de la fiert, eu prefer sa fierb usturoiul cu slanina e mai usor , light daca se poate spune ].
  3. dupa ce a fiert se scoate din apa si cat e fierbinte se freaca cu boia si piper .
  4. serviti rece cu ceapa , rosii , ardei , hrean ....

TIPS-URI

1

alegeti o bucata de slaninuta de pe burta care sa aiba si un rand de carne .

Daca ti-a placut reteta noastra "Slaninuta cu boia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Oana 1

14.01.2010, 14:57

Ah, da, fiarta in zeama de varza , o nebunieeee

mihaelar63 1

15.01.2010, 00:19

nu-i nimic saptamana viitoare facem cu zeama de varza , decat cine stie ce mezeluri ,macar stiu ce mananc .
eu am facut dupa reteta care o stiu de la mama .

adry88 1

04.06.2011, 10:30

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]