Snitel de piept de pui cu cartofi taranesti

de marieta in Pui, 19 Aug 2011 | 7147 vizualizari

 

Snitel de piept de pui cu cartofi taranesti, un pranz rapid si usor!!!!!

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui,
  • 3 oua,
  • faina,
  • sare
  • piper,
  • ulei.
  • 1.500 kg cartofi,
  • o ceapa mica
  • o lingurita de boia de ardei,
  • sare
  • piper.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de piept de pui cu cartofi taranesti:

Preparare Snitel de piept de pui cu cartofi taranesti

Se feliaza pieptul de pui, se bate putin, se sareaza, se pipereaza, se da prin faina, apoi prin oul batut cu sare si piper. Se prajeste in ulei incins la foc moderat. Se scot pe servetele absobante.

Cartofii se curata, se spala, se taie cuburi si se fierb in apa cu sare. Cand sunt fierti cartofii, separat se caleste o ceapa curatata si taiata marunt. Cand devine sticloasa se pune boiaua si se mai prajeste putin amestecandu-se intruna, apoi se pun cartofii cu o spumiera si se mai amesteca usor. Se potriveste de sare si piper si este gata

Se servesc pe farfurie 2 bucati de snitel cu 2 linguri de cartofi si cu o salata de sezon. Pofta buna!!!!!!!!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de piept de pui cu cartofi taranesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]