Snitel elvetian

de Oana in Pui, 9 Dec 2009 | 14328 vizualizari

 

O reteta pe care am gasit-o intr-una din cartile mele Reader's Digest.

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • 2 oua
  • 3 linguri cu faina
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • pesmet
  • 8 feliute de bacon
  • 8 feliute de cascaval
  • ulei pt prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel elvetian:

Pieptul de pui se spala, apoi se taie felii si se bate cu ciocanul de snitele. Ies 8 bucati.

Se bat ouale si se amesteca cu faina, sare, piper si un varf de cutit nucsoara. Se omoenizeaza compozitia. Pesmetul se aseaza pe o farfurie.

Se incinge putin ulei intr-o tigaie de teflon, se tavalesc snitelele prn compozitia de ou, apoi prin pesmet si se prajesc. Se intors apoi pe partea cealalta si se aseaza deasupra o feliuta de bacon si cascaval. Se lasa pana se rumeneste snitelul si incepe sa se topeasca felia de cascaval.

Se servesc fierbinti cu piure.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel elvetian" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui in sos de rosii si usturoi verde