Snitele de porc

de Valclaudia in Porc, 27 Apr 2014 | 7512 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata pulpa de porc proaspata
  • 3 oua
  • putina apa milerala (cca 50 ml)
  • 6 linguri faina alba
  • sare si piper dupa gust
  • 1 lingura frunze uscate si zdrobite de telina
  • ulei pentru prajit
//
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de porc:

Taiem pulpa de porc felii (groase de un deget).

Batem feliile cu ciocanul de snitele pe ambele parti pana obtinem gosimea dorita.

Condimentam cu putina sare si un praf de piper alb.

Spargem ouale intr-un castronel, adaugam frunza uscata si zdrobita de telina, putina sare si piper, amestecam totul cu furculita, punem apa minerala si faina, amestecam cu grija sa nu se formeze cocoloase.

Obtinem un amestec cremos prin care vom trece snitelele inainte de a le praji in baie de ulei.

Le scoatem pe servetele absorbante sa scapam de uleiul in exces si servim.

Pofta buna!

 

 

  //
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]