Snitele din pulpa de porc

de Rahela Velicu in Porc, 10 Dec 2017 | 4152 vizualizari

 

Asa fac de fiecare data snitele si ies atat de pufoase si de gustoase!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de porc
  • 7 oua
  • 100 g faina
  • 350 g pesmet
  • sare
  • piper
  • ardei boia
  • ulei pentru prajit
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele din pulpa de porc:

Feliem carnea cat mai subtire si o batem pentru a fi cat mai frageda si mai subtire.

Punem intr-un bol faina amestecata cu piperul, ardei boia si sare, in alt bol batem ouale bine, iar in alt bol punem grisul. 

Punem uleiul la incins in tigaie.

Fiecare felie de carne o trecem prin faina, ou, pesmet, ou si o prajim in ulei incins.

Scoatem snitelele pe servet pentru a absorbi surplusul de ulei.

 

TIPS-URI

1

Carnea se da prin faina, ou, pesmet, iarasi ou, fiti fara grija se va praji bine si nu va ramane cruda.

2

Uleiul trebuie sa fie incins bine cand punem snitelele la prajit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele din pulpa de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

ieri la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de gogonele murate si porc