Snitele la cuptor

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 17 Aug 2010 | 6462 vizualizari

 

la fel de bune si de crocante ca si cele prajite in ulei

 

INGREDIENTE

  • piept de pui 1 bucata
  • 1 oua mare
  • faina alba
  • pesmet
  • seminte de susan
  • sare ,piper
  • 1 lingura de unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele la cuptor:

Se taie feliute carnea si se condimenteaza cu sare si piper.

Se bate oul cu putina sare.

Se trec snitelele prin ou, faina alba, din nou prin oua si apoi prin seminte de susan

Sau se trec snitelele prin ou,faina alba din nou ou si pesmet

Se aseaza pe o tava cu folie de copt(eu am pus folie aluminiu,nu am avut de copt)se unge bine cu unt si se pun snitelele,se da tava la cuptor pentru 10 minute dupa care se intorc pe cealalta parte si se lasa pana se rumenesc.

Se servesc atat simple cat si cu granitura sau salata

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu brânză și fistic