Somon cu sos de struguri

de ianculubita in Somon, 25 Noi 2013 | 6390 vizualizari

 

Un preparat delicios care merge chiar si pentru musafiri in zile de sarbatoare

 

INGREDIENTE

  • rondele de somon
  • 1/2 pachet de unt
  • sare
  • piper
  • 5 linguri smantana
  • 1 cana cu boabe de struguri in doua culori
  • 100 g pastai fideluta
  • 2 catei de usturoi
  • 2-3 linguri boabe de porumb
  • 1 ceasca nuca macinata
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon cu sos de struguri:

Pestele spalat, uscat,condimentat, il tavalim prin nuca macinata, apoi il punem in tava cu hartie de copt, unsa cu unt si-l tinem la cuptor 20 minute;

Intr-o tigaie punem smantana, sare, piper si boabele de struguri taiate in jumatati daca sunt mari si lasam la foc mic cateva minute; In alta tigaie cu 50 g unt, punem fasolea care a fost fiarta in prealabil, usturoiul taiat foarte marunt si porumbul iar dupa cateva minute oprim focul

Servim pe farfurie peste,alaturi pastai iar deasupra sosul de struguri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Somon cu sos de struguri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

laura_n 1

25.11.2013, 16:56

interesant, cred ca are un gust acrisor, perfect in combinatie cu somonul

ianculubita 1

25.11.2013, 17:34

Laura,gustul nu e chiar acrisor,avand in vedere ca strugurii sunt destul de dulci;merita incercat

Rocsi 1

25.11.2013, 19:54

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Somon la cuptor cu garnitura de cartofi noi