Somon glazurat la grill

de RuxyRux in Somon, 8 Oct 2015 | 4571 vizualizari

 

O bunatate... va recomand reteta e grozava!

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati de file de somon
  • 2 linguri mustar de Dijon cu boabe mari
  • 1 lingura mustar clasic
  • 1 lingura plina de miere
  • 2 lingurite otet de Modena
  • sare roz himalayana
  • zeama de la o lamaie
  • 2 linguri ulei de masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon glazurat la grill:

Somonul se spala se scurge si se  pune pe el lamaie si putina sare. 

Se prepara glazura : se amesteca mustarul, cu o lingurita de zeama de lamaie, cu uleiul de masline, cu putina sare si cu mierea, apoi cu otetul de Modena.

In tava se pune un pat de sare mai gros putin, se asaza pe el pestele cu partea solzoasa in jos, se unge bine cu glazura de mustar si se pune la cuptorul incins, pana aproape se gateste complet. 

Eu am un program de grill unde l-am mai lasat 12 minute pana s-a gatit complet.

L-am mancat alaturi de piure de cartofi deliciosi si salata de sfecla....yamyyyyy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Somon glazurat la grill" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

MOKUSKA 1

09.10.2015, 20:01

asta si eu o sa incerc cat de curand

RuxyRux 1

09.10.2015, 22:06

Mihaela...ce simpatica esti....al meu are 11 ani si ceva ))) ia zi al tau e mai vechi? )))))))))))) Dar sincer nu l-as da pe unul nou pentru ca-l iubesc ))asa cum este antic .vechi si de demult! )

RuxyRux 1

09.10.2015, 22:07

Moku scumpo...te astept cu impresii...multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

ieri la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

ieri la 12:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]