Sos de capsuni

de Ancutsa in Sirop / Compot, 14 Aug 2019 | 2976 vizualizari

 

Pentru că am găsit pe piață căpșuni proaspete, am cumpărat câteva pentru a pregăti un sos de căpșuni. Sosul este suficient pentru mai multe rețete. Eu l-am folosit la crema unui tort, dar și la gofre.

 

INGREDIENTE

  • 500 g căpșuni,
  • 5 ml îndulcitor,
  • 5 linguri apă
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de capsuni:

 

Se spală căpșunile, apoi se îndepărtează codițele.

Se pun fructele într-o crăticioară cu 5 ml îndulcitor lichid și 5 linguri de apă. Se fierb pe foc mic, până scad un pic (aprox 6 minute).

Apoi se pasează la blender. Se obține un sos gros, ce poate fi folosit pentru decorarea deserturilor.

 

Timp de pregătire: 5 min

Timp de gătire: 6 min

Porții: 4

 

Poftă Bună!

Dacă v-a plăcut reţeta mea, o puteţi găsi şi pe blogul meu:  https://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2019/08/sos-de-capsuni.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]