Spaghete cu sos

de Adele in Spaghete, 5 Dec 2015 | 7720 vizualizari

 

De ceva timp tot ma intreaba lumea (cei din casa) daca le mai fac niste paste ..deci cerut,facut, placut(sper) 

 

INGREDIENTE

  • Pentru sos:
  • 1 ceapa
  • 100 gr sunca
  • 1 conserva de rosii (400 g)
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 300 gr spaghete
  • parmezan ras
  • busuioc uscat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu sos:

Pentru inceput se pune o oala cu apa si sare la foc (pentru spaghete) cand apa fierbe se pun inauntru si se lasa intre 7-8 minute.

Intre timp se curata si se toaca ceapa, se taie in cuburi sunca ,se calesc intr-o tigaie cu uleiul de masline, se adauga conserva de rosii si se potriveste de sare si piper, se acopera cu un capac si se coace la foc potrivit pana cand devine un sos dens. Cand spaghetele au fiert, se scot din apa si se pun peste sos, se continua coptura impreuna cu sosul pentru 1-2 minute. Se amesteca bine dupa care se servesc alaturi de parmezan ras si busuioc (uscat/proaspat)

Pofta buna! 

TIPS-URI

1

Sosul poate fi pregatit si cu o zi inainte si pastrat in frigider .

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu sos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (37)

Adele 1

07.12.2015, 13:00

Rahela Velicu 1

07.02.2016, 13:21

hmm, super

Adele 1

07.02.2016, 13:58

Multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi de casă, cu coajă crocantă și miez pufos - Rețeta simplă de post

pe 21.03 la 15:03

Bomboane Bounty - Deliciu rapid din 3 ingrediente

pe 21.03 la 14:02

Mâncare de praz cu orez și măsline - Rețeta gustoasă de post

pe 21.03 la 10:21

Humus clasic - Reteta gustoasa de casa

pe 20.03 la 17:01

Cantuccini cu migdale - Crocanti si deliciosi

pe 20.03 la 16:51

TOP
utilizatori

Rocsi

2285 puncte

oanapl

1086 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

abstract01

400 puncte

vasimur

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghetti al Nero di Seppia e Frutti di Mare