Spaghete cu sunca, sos de rosii si busuioc

de T I M E A in Spaghete, 29 Sep 2015 | 7858 vizualizari

 

O varianta buna si destul de rapida pentru niste paste gustoase cu sos de rosii si busuioc.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr spaghete
  • 300 gr sunca, sau carne tocata
  • 1 ceapa
  • 1 ardei rosu
  • 1 morcov
  • 400-500 ml suc de rosii
  • in lingurita zahar
  • optional 1 lingura faina (daca vrem un sos mai gros)
  • 5-6 catei de usturoi
  • sare si piper dupa gust
  • busuioc verde
  • 2-3 linguri ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu sunca, sos de rosii si busuioc:

Tocam ceapa si ardeiul si le punem la calit in wok-ul incins cu  2-3 linguri de ulei.

Adaugam morcovul dat prin razatoare, apoi sunca taiata cubulete mici si le lasam cateva minute la calit.

Turnam sucul de rosii si adaugam sarea, piperul, usturoiul tocat marunt si busuiocul verde tocat.

Lasam sa fiarba aprox 20-25 de minute.

Pastele fierte conform instructiunilor de pe ambalaj, le scurgem de apa, le trecem scurt printr-un jet de apa rece si le punem intr-un vas cu putin ulei.

Servim pastele calde cu sos de rosii cu sunca si busuioc.

Adaugam in farfurie busuioc proaspat tocat.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu sunca, sos de rosii si busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:29

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

pe 27.10 la 20:10

Lipie cu chiftele de pui în stil turcesc - Rețeta savuroasă și aromată

pe 27.10 la 11:23

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]