Spanac cu ciuperci in sos alb

de Bya Ralu in Cook and smile, 9 Apr 2016 | 9019 vizualizari

 

Reteta am vazut-o pe internet, era cu smantana dar eu nu am avut asa ca am folosit lapte

 

INGREDIENTE

  • 200 g spanac
  • 100 g ciuperci felii
  • 1/2 ceapa rosie
  • ulei de masline
  • lapte sau smantana
  • 1/2 lingura faina
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu ciuperci in sos alb:

Spanacul se spala bine si se pune la fiert in apa cu sare pentru cateva minute.

Cand este fiert se scoate intr-o strecuratoare si se lasa la scurs.

Intr-o tigaie punem ceapa rosie taiata solzisori cu ulei de masline si ciuperciile felii.

Dupa cateva minute se adauga spanacul taiat cat mai marunt.

Se pune lapte cat sa acopere si se lasa la fiert la foc mic, punem si condimentele.

Se amesteca faina cu apa si se subtiaza, se adauga dupa circa 10 minute peste spanac,daca este prea groasa compozitia se mai adauga lapte.

Se lasa cateva minute sa fiarba.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

optional se poate pune si usturoi

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu ciuperci in sos alb" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Mic dejun cu quinoa, ou si avocado