Spirale cu salam si cascaval

de LC in Aperitive / Garnituri, 14 Apr 2013 | 6058 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 450 g aluat foietaj
  • 200 g cascaval
  • 300 g salam
  • ketchup (4-5 linguri)
  • oregano
  • un ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spirale cu salam si cascaval:

Intindem aluatul de foietaj si il taiem in doua parti egale.

Prima foaie o ungem cu ketchup pe toata suprafata.

Salamul il taiem fasii de dimensiuni potrivite si le asezam una sub alta la distante mici pe toata suprafata aluatului.

Radem cascavalul si punem cealalta foaie deasupra nu inainte de a o unge cu putina apa pentru a se lipi mai bine.

Taiem fasii potrivite si le rasucim pana se formeaza o spirala. Le ungem cu ou, apoi presaram oregano si le dam la cuptor in tava acoperita cu foaie de copt. Lasam la cuptor pana se coace foietajul si se topeste cascavalul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spirale cu salam si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi cu usturoi verde - Gust și prospețime într-un preparat simplu, de sezon

ieri la 19:29

Tort cu mure si ciocolata - Deliciu festiv cu fructe

de oanapl 8

pe 26.04 la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cosulete din sunca cu ou