Stufat de pui

de Miha in Pui, 27 Mai 2010 | 6360 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 copanele de pui
  • 5 fire ceapa verde
  • 5 fire usturoi verde
  • 1 lingura pasta de tomate
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat de pui:

Copanelele de pui se rumenesc usor, pe toate partile, in cateva linguri cu ulei de masline. Se adauga un pahar cu apa si se fierb inabusit la foc mic.

Ceapa si usturoiul se taie bucati potrivite, se calesc usor in putin ulei de masline, apoi se pun peste carnea care este aproape gata.

Pasta de tomate se desface intr-o cana cu  apa rece, apoi se toarna totul peste carnea cu ceapa si usturoi. Se potriveste gustul de sare si piper si se fierbe pana este gata carnea si a scazut sosul.

Se serveste cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

epurasha2bb 1

03.06.2010, 11:01

miha e perfect! incalzeste ca vin la masa acus!

Miha 1

03.06.2010, 13:41

Roberta, te mai astept mult?

ela 1

03.06.2010, 13:42

lasa ca vin eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pui Kiev