Sufleu de branza

de Merisor in Dulciuri, 4 Feb 2014 | 5744 vizualizari

 

Am salivat la reteta postata de Suprem si iata ca am prestat-o si eu.
Este un deliciu!

 

INGREDIENTE

  • 700 gr crema de branza cu smantana de la Delaco
  • 3 oua
  • 3 linguri zahar
  • 1/2 lingurita sare
  • coaja rasa de la o lamaie
  • coaja rasa de la o portocala
  • 30 gr unt pentru uns formele
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 4-5 linguri peltea de gutui pentru glazurat.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de branza:

Punem crema de branza intr-un bol.

Separam albusurile de galbenusuri.

Punem galbenusurile peste crema de branza, adaugam putina sare si omogenizam.

Radem cojile de la cate o portocala si cate o lamaie si adaugam o parte din razatura peste branza.

O mica parte o pastram pentru ornat.

Batem albusurile spuma cu putina sare, apoi adaugam treptat zaharul si zaharul vanilat.

Amestecam usor bezeaua formata in crema de branza.

Ungem formele de sufleu cu putin unt si le umplem 3/4 cu compozitia rezultata.

Le dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 30 de minute.

Eu am servit cu putina peltea de gutui si am fost foarte incantata de aroma si gust!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]