Sufleu de dovlecei

de danielaR in Aperitive / Garnituri, 20 Sep 2013 | 4402 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pt sos bechamel
  • 30 gr unt
  • 2 lingurite faina
  • 250 ml lapte
  • sare
  • 1 dovlecel
  • 4 oua
  • sare
  • 100 gr branza-cascaval
  • piper
  • busuioc
  • pt sosul de castraveti:
  • 4 felii castravete,
  • 2 linguri smantana
  • usturoi
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de dovlecei:

Se prepara mai intai sosul.

Se topeste untul,se adauga faina si se pune laptele. Se lasa la racit

Se da dovlecelul pe razatoare si se pune la calit pana nu mai e zeama in tigaie

Se adauga peste sosul racit galbenusurile de la oua apoi dovlecelul. Se adauga si branza

Separat se bat albusurile spuma si se adauga peste compozitia cealalta amestecand cu lingura.

Se potriveste de sare si piper si busuioc

Se da la cuptor 20 min la foc potrivit

Iese un sufle superrr

Sosul care se serveste cu sufleu se face usor. Dam castravetele pe razatoare, adaugam smantana si sare dupa gust

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
"Souffle" de dovlecei la cuptorul cu microunde