Supa de sparanghel alb cu sunca presata

de Satisfyyourcravings in Supe, 6 Mai 2018 | 3951 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 grame de sparanghel
  • 200 grame de cartofi
  • 1 cub concentrat de pui
  • 250 grame sunca presata
  • putin unt
  • patrunjel proaspat, tocat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de sparanghel alb cu sunca presata:

Sparanghelul se spala si se taie cuburi.

Sunca se taie fasii nu foarte lungi.

Cartofii se curata de coaja si se taie cuburi. Se fierb in 1.5 litri de apa in care a fost dizolvat cubul concentrat, 12-15 minute, la foc mediu. Cu 10 minute inainte de a fi cartofii fierti complet, se adauga si sparanghelul. Se transforma totul in crema cu ajutorul unul blender vertical. Se aseaza inapoi pe foc si se adauga sunca presata. Se fierbe cateva minute. La final, se adauga putin unt, sare si piper. 

Se presara cu patrunjel proaspat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de sparanghel alb cu sunca presata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de curcan cu taitei de casa.