Supa frantuzeasca de ceapa

de laylalala in Supe, 27 Mai 2010 | 5654 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cepe, feliate subtire
  • 1 lingurita frunze uscate de rozmarin, maruntite
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lingurita zaharsare si piper, dupa gust
  • 600 ml zeama de supa de vita
  • 2-4 felii de paine prajita
  • 25 gr branza cheddar rasa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa frantuzeasca de ceapa:

Incinge o tigaie la foc potrivit si adauga uleiul.Adauga in tigaie, rozmarinul maruntit, 1 lingurita zahar, sare si piper, dupa gust.Caleste totul pana cand ceapa se caramelizeaza, aprox.15 minute.Adauga 600 ml zeama de supa de vita si lasa totul la fiarba 10 minute.
Incalzeste cuptorul la 200⁰C.Aseaza feliile de paine prajita intr-o tava, presara-le cu branza cheddar rasa si da-le la cuptor 5 minute pana cand branza s-a topit.

Serveste supa cu feliile de paine prajita cu branza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa frantuzeasca de ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

pe 18.08 la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

pe 18.08 la 09:04

Pizza rapidă cu blat de clătite - Rapidă și delicioasă

pe 15.08 la 12:51

Gogoși rapide cu iaurt - Delicioase și aromate

pe 15.08 la 10:21

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de mazare cu spetzli