Taco cu peste la gratar si salata coleslaw din varza rosie

de Satisfyyourcravings in Peste, 28 Iul 2016 | 2565 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru peste:
  • 500 grame fillet de cod, fara oase sau piele
  • 2 linguri ulei de floarea soarelui
  • sucul de la 1 lime
  • 2 catel de usturoi
  • 1 1/2 lingurite pudra de chili
  • 1/2 lingurita pudra de cumin
  • 1/2 lingurita paprika afumata
  • 1/8 lingurita piper Cayenne
  • Pentru servit:
  • 6 tortilla
  • 1 avocado
  • iaurt
  • flori de chives
  • sos picant (optional)
  • Pentru coleslaw:
  • 1/2 varza rosie, taiata julienne
  • 1 legatura mica de coriandru sau patrunjel, tocat
  • 1/2 ceapa rosie mica, tocata
  • sucul de la 1 lime
  • 1 lingura ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taco cu peste la gratar si salata coleslaw din varza rosie:

Pentru peste, se amesteca uleiul cu sucul de lime, usturoiul pisat, sare, piper, pudra de chili, cuminul pudra, paprika si piperul Cayenne, apoi se marineaza pestele in acesta marinada, pentru 20 de minute. 

Se incalzeste o tigaie grill la foc mediu spre mare si se gateste pestele 2-3 minute pe parte, pana este gatit complet.

Pentru salata coleslaw se amesteca toate ingredientele intr-un bol cu putina sare si putin piper.

Avocadoul se taie felii.

Se umplu tortilla cu salata, pestele rupt bucati, felii de avocado, flori de chives si se stropesc cu iaurt si sos picant (optional).

Daca ti-a placut reteta noastra "Taco cu peste la gratar si salata coleslaw din varza rosie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort aperitiv, pentru zilele cu dezlegare la pește