Tagliatelle in sos cremos de praz si kibbeling (peste pane in stil olandez)

de Satisfyyourcravings in Paste, 2 Dec 2016 | 2780 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 grame tagliatelle
  • 1 bucata praz
  • 1 catel de usturoi
  • 100 ml smantana
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • 200 grame kibbeling (cod dat printr-un mix de faina, bere si ou si prajit in baie de ulei)
  • 30 grame branza Gouda
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle in sos cremos de praz si kibbeling (peste pane in stil olandez):

Se fierb tagliatellele, conform instructiunilor de pe ambalaj. 

Se incalzeste putin ulei de masline intr-o tigaie, la foc mediu si se adauga usturoiul feliat. Se prajeste 1 minut, apoi se adauga prazul taiat rondele. Se lasa la gatit, la foc mediu, spre mic, amestecand frecvent 10-15 minute, pana se inmoaie si devine dulce.

Se adauga smantana, sare si piper si se mai lasa cateva minute, pana cand sosul se ingroasa. 

Se adauga tagliatellele peste sos, adaugand putin din apa in care au fiert, daca este nevoie, pentru a obtine un sos onctuos. 

Se asaza tagliatellele pe farfurii, se presara branza Gouda rasa deasupra si se servesc cu kibbeling (cod pane).

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle in sos cremos de praz si kibbeling (peste pane in stil olandez)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tortellini cu sos de ardei