Tagliatelle in sos cremos de praz si kibbeling (peste pane in stil olandez)

de Satisfyyourcravings in Paste, 2 Dec 2016 | 2794 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 grame tagliatelle
  • 1 bucata praz
  • 1 catel de usturoi
  • 100 ml smantana
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • 200 grame kibbeling (cod dat printr-un mix de faina, bere si ou si prajit in baie de ulei)
  • 30 grame branza Gouda
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle in sos cremos de praz si kibbeling (peste pane in stil olandez):

Se fierb tagliatellele, conform instructiunilor de pe ambalaj. 

Se incalzeste putin ulei de masline intr-o tigaie, la foc mediu si se adauga usturoiul feliat. Se prajeste 1 minut, apoi se adauga prazul taiat rondele. Se lasa la gatit, la foc mediu, spre mic, amestecand frecvent 10-15 minute, pana se inmoaie si devine dulce.

Se adauga smantana, sare si piper si se mai lasa cateva minute, pana cand sosul se ingroasa. 

Se adauga tagliatellele peste sos, adaugand putin din apa in care au fiert, daca este nevoie, pentru a obtine un sos onctuos. 

Se asaza tagliatellele pe farfurii, se presara branza Gouda rasa deasupra si se servesc cu kibbeling (cod pane).

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle in sos cremos de praz si kibbeling (peste pane in stil olandez)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară

de RODIMUR 8

ieri la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

ieri la 15:43

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

pe 04.09 la 17:53

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Penne rigate cu tocanita