Tiramisu cu pișcoturi de casă - Desertul care te cucerește prin gust și aromă

de Bucataras in Dulciuri, 3 Ian 2025 | 3745 vizualizari

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration 0:00
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected

       

      Cel mai bun Tiramisu îl obții atunci când pregătești pișcoturi de casă. Încearcă această combinație și vei vedea diferența.
      Pentru acestt Tiramisu cu pișcoturi de casă - Desertul care te cucerește prin gust și aromă, sunt necesare următoarele ingrediente: pișcoturi de casă, mascarpone, ouă, zahăr, cafea.

       

      INGREDIENTE

      • Ingrediente Tiramisu cu pișcoturi de casă - Desertul care te cucerește prin gust și aromă:
      • ~20 pișcoturi de casă (rețeta aici)
      • 4 ouă
      • 125 g zahăr pudră
      • 500 g mascarpone
      • 1 plic zahăr vanilat
      • 250 ml cafea
      • cacao pentru pudrat
      • un praf de sare
      Portii: 1
      Timp de preparare: sub 30 minute

      MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu cu pișcoturi de casă - Desertul care te cucerește prin gust și aromă:

      Cum se prepara Tiramisu cu pișcoturi de casă - Desertul care te cucerește prin gust și aromă:

      Reteta de piscoturi o gasesti AICI.

      Separă albușurile de gălbenușuri.

      Pune albușurile într-un bol, un praf de sare și mixează-le bine până se albesc și capătă consistență. Adaugă jumătate din cantitatea de zahăr pudră și mixează în continuare până obții o bezea fermă și lucioasă.

      Pune gălbenușurile în alt bol, adaugă restul de zahăr și zahărul vanilat și mixează bine până își dublează volumul. Adaugă brânza mascarpone peste gălbenușuri și amestecă bine, apoi încorporează bezeaua. 

      Pregătește o tavă/ un vas pentru montarea desertului.

      Trece fiecare pișcot prin cafea, apoi așază-l în tavă. Procedează astfel până formezi o bază din pișcoturi insiropate cu cafea. Așază jumătate din cremă și nivelează frumos. Adaugă alte pișcoturi și formează un alt strat. Adaugă restul de cremă și pune desertul în frigider pentru minim 1-2 ore.

      Înainte de servire, pudrează-l cu cacao. Este un desert proaspăt, aromat și foarte cremos.

      Încearcă și rețeta de Tiramisu cu fistic sau varianta de Tiramisu la pahar.

      Îți recomandăm și rețeta de Ruladă Tiramisu, un desert excelent.

       

      Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu cu pișcoturi de casă - Desertul care te cucerește prin gust și aromă" nu uita sa-i faci un review.
      Cele mai

      Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

      Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

      ieri la 08:41

      Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

      pe 24.04 la 08:46

      La Multi Ani,
      Sărbătoriților de astăzi

      TOP
      utilizatori

      Constelatialeu

      2468 puncte

      RODIMUR

      2101 puncte

      vasimur

      191 puncte

      Valclaudia

      100 puncte

      cristinutanicolita

      100 puncte

      CONTACT

      Contact

      Bucataras.ro
      hello@bucataras.ro

      RETETA RECOMANDATA
      Piscoturi de sampanie