Tocana mexicana de pui

de Lau in Pui, 22 Apr 2020 | 4606 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 1 conserva de fasole rosie
  • 2 ardei grasi taiati cubulete(eu am avut la congelator)
  • 1 ceapa
  • 2 conserve de rosii in suc
  • sare
  • piper
  • boia de arde iute
  • 1 varf cutit fulgi de ardei chilli
  • 400 g carnati de casa afumati
  • cimbru
  • 1 foaie de dafin
  • 250 ml apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana mexicana de pui:

Curatam pulpele de eventualele pene, le crestam putin, le condimentam cu sare si piper dupa gust si le punem la prajit in uleiul incins.

Le scoatem pe un platou pe care il vom acoperi cu un capac.

In uleiul de la carne, adaugam ceapa tocata,1/3 cana de apa si lasam sa se prajeasca putin, dupa care adaugam ardeiul si lasam sa se prajeasca cca 2 min.

Adaugam condimente dupa gust, rosiile cu tot cu suc, apa, amestecam si acoperim cu un capac.

Cand incepe sa fiarba, adaugam carnea de pui (rupta fasii cu ajutorul a 2 furculite), lasam sa fiarba cca 5-8 min, dupa care adaugam fasolea trecuta pe sub un jet de apa.

Lasam sa mai fiarba cca 5 min, amestecand ocazional, adaugam carnatii taiaiti bucati si mai lasam sa se gateasca cca 2 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana mexicana de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]