Tocana mexicana de pui

de Lau in Pui, 22 Apr 2020 | 3722 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 1 conserva de fasole rosie
  • 2 ardei grasi taiati cubulete(eu am avut la congelator)
  • 1 ceapa
  • 2 conserve de rosii in suc
  • sare
  • piper
  • boia de arde iute
  • 1 varf cutit fulgi de ardei chilli
  • 400 g carnati de casa afumati
  • cimbru
  • 1 foaie de dafin
  • 250 ml apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana mexicana de pui:

Curatam pulpele de eventualele pene, le crestam putin, le condimentam cu sare si piper dupa gust si le punem la prajit in uleiul incins.

Le scoatem pe un platou pe care il vom acoperi cu un capac.

In uleiul de la carne, adaugam ceapa tocata,1/3 cana de apa si lasam sa se prajeasca putin, dupa care adaugam ardeiul si lasam sa se prajeasca cca 2 min.

Adaugam condimente dupa gust, rosiile cu tot cu suc, apa, amestecam si acoperim cu un capac.

Cand incepe sa fiarba, adaugam carnea de pui (rupta fasii cu ajutorul a 2 furculite), lasam sa fiarba cca 5-8 min, dupa care adaugam fasolea trecuta pe sub un jet de apa.

Lasam sa mai fiarba cca 5 min, amestecand ocazional, adaugam carnatii taiaiti bucati si mai lasam sa se gateasca cca 2 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana mexicana de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pollo Vesuvio