Tocanita cu vin

de alldaycooking in Porc, 31 Iul 2012 | 4302 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne de porc
  • 1 lingura ulei de masline
  • 3 fire ceapa verde
  • 1 pumn de rosii cherry
  • 1 pahar de vin
  • 2 cani de supa
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • 3 foi de dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu vin:

Carnea am taiat-o bucatele pe care le-am rumenit in 1 lingura ulei de masline. Cand bucatelele de carne s-au rumenit putin pe toate partile, am adaugat ceapa verde taiata marunt si rosiile cherry intregi. Imediat am adaugat vinul si condimentele si am lasat sa fiarba la foc mic. Cand vinul a scazut, am adaugat supa de legume si am fiert pana cand sosul a scazut aproape complet. Am servit cu mamaliga.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu vin" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu carne de porc, mazare si cartofi, o reteta simpla si gustoasa ca la mama acasa